Voedselbank-uitleg

/Voedselbank-uitleg
Voedselbank-uitleg2020-04-17T07:16:37+00:00

CCC-Bedrijfskleding steunt De Voedselbank Arnhem

In deze moeilijke tijd moeten we afstand houden van elkaar maar elkaar toch proberen te steunen waar mogelijk. Daarom heeft CCC-Bedrijfskleding een leuke kledingitems ontworpen met verschillende Corona-gerelateerde teksten erop! Een deel van de omzet gaat naar De Voedselbank Arnhem.

Waarom eigenlijk De Voedselbank Arnhem?

Eigenaar CCC-Bedrijfskleding Coen Gazendam: ‘In deze bizarre tijd heb ik iets creatiefs bedacht om mijn eigen collega’s aan het werk te houden én ik wilde graag een lokale stichting helpen. Ik heb gekozen voor De Voedselbank Arnhem. Een zorginstelling was misschien de meest logische keuze geweest maar daar gaat al veel aandacht naar toe.

Het is een feit dat juist nu veel mensen het moeilijk hebben. Ik wil bij één van de meest primaire zaken helpen namelijk; voeding. En dat kan via De Voedselbank Arnhem. Daarnaast kan deze stichting bijna alleen maar bestaan door de enorme hulp die ze krijgen van haar vrijwilligers. Veel vrijwilligers zitten in de risicogroep en moeten daarom verplicht thuis blijven. Iedere vorm van hulp is bij De Voedselbank Arnhem dus ook van harte welkom, vooral in deze tijd!’

Coen Gazendam vult nog aan: ‘Belangrijk om te melden is het feit dat het ‘zelfbedachte teksten’ zijn en vanuit team CCC-Bedrijfskleding zijn bedacht. Het is een spontane en ludieke actie en als de teksten al eerder zijn gebruikt, dan weet je, het komt uit een goed hart…. Wat betreft de financiën hebben we duidelijk aangeven wat de prijs van de items is en welk bedrag naar De Voedselbank gaat. Verdient CCC-Bedrijfskleding aan deze actie JA, wij moeten in deze tijd ook onze onderneming runnen, maar door creatief te ondernemen kunnen we de bedragen á € 5,00 en € 3,00 aan De Voedselbank Arnhem schenken’.

Op die manier kunnen we er samen voor zorgen dat niemand in deze tijd zonder eten en drinken komt te zitten.

Met vriendelijke groet,

Coen Gazendam

Ga naar het bestelformulier