Representievekleding

/Representievekleding
Representievekleding2020-02-11T08:36:58+00:00

Representievekleding

Goed voor de dag komen met representatieve bedrijfskleding. Representatieve bedrijfskleding voor receptionisten, vertegenwoordigers en personeel in hotels. Goede representatieve kleding moet duurzaam zijn, voldoende bewegingsruimte hebben, een grote maat-range en goed te wassen. CCC-Bedrijfskleding heeft al deze eisen keurig verwerkt in de kleding.

Een colbert is een goed voorbeeld van representatieve bedrijfskleding. Deze zien er net en verzorgd uit en kan eigenlijk altijd wel gedragen worden. Omdat de medewerkers het visitekaartje van uw bedrijf zijn komen zij met een stijlvolle colbert goed voor de dag en dat wordt gewaardeerd door klanten. Pantalons en dames rokken behoren ook tot de bedrijfskleding. Draagcomfort is hierbij erg belangrijk. Wij hebben daarom gekozen voor een goed sluitende boord zodat de broek niet afzakt bij het bukken.

De pantalons zijn van een hoogwaardige kwaliteit, gemaakt van milieu- en huidvriendelijke stoffen en hebben veel draagcomfort. Dames rokken zijn modieus, ze zitten comfortabel en zorgen voor een mooie, opvallende uitstraling.

Overhemden en blouses vallen ook onder de tak ‘representatieve bedrijfskleding’, deze worden veel gedragen omdat ze modieus zijn en zijn te verkrijgen met zowel korte als lange mouwen.

Overhemden en blouses zijn geschikt om te dragen in vele branches en bij vele soorten werkzaamheden. Een stropdas past ook goed bij dit soort type kleding.

Naast deze zeer representatieve bedrijfskleding zijn er ook nog andere vormen zoals shawls en gilets. Om uw medewerkers voor de klanten goed herkenbaar te laten zijn, kunt u op onze professionele en promotionele kleding uw naam, bedrijfslogo’s of extra teksten laten drukken of borduren. Wij doen dit graag voor u, het scheelt u ook in de kosten.

Uw klant waardeert het als uw medewerkers goed herkenbaar zijn. Ook geeft u uw bedrijf een imago en een status en krijgt u meer naamsbekendheid. Medewerkers in goed uitziende en comfortabele kleding voelen zich daar erg prettig bij en dat stralen deze uit naar de klant. CCC-Bedrijfskleding staat altijd voor u klaar voor eventuele vragen of opmerkingen, wij adviseren u graag bij het maken van een keuze voor het juiste kledingstuk die het best past bij de huisstijl van uw bedrijf.

Merken

Neem snel contact op

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over werkkleding?

Email: info@ccc-bedrijfskleding.nl
Tel: 026 – 361 70 74
Mob: 06 22 99 21 08

Of vul ons contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  • * verplichte velden

Neem snel contact op

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over werkkleding?

Email: info@ccc-bedrijfskleding.nl
Tel: 026 – 361 70 74
Mob: 06 22 99 21 08

Of vul ons contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  • * verplichte velden

Persoonlijke Bescherming Middelen.

Je veilige stop
voor de perfect
veiligheidskleding

Meer informatie