Promotiekleding

/Promotiekleding
Promotiekleding2020-02-11T08:18:45+00:00

Promotiekleding

Promotiekleding klinkt heel simpel, maar eigenlijk is het heel speciaal! Je draagt het als je hockey- of voetbalteam kampioen wordt, als je meewerkt op een gaaf evenement of festival, als je indruk wil maken op een beurs of als je bijvoorbeeld jouw studentenvereniging wil vertegenwoordigen tijden een roeiwedstrijd of feest.

Promotiekleding is naast al die feestelijke activiteiten ook geschikt voor beveiligingsmedewerkers, account managers, chauffeurs of baliemedewerkers. Bij CCC-Bedrijfskleding vindt u voor elke gelegenheid passende kleding. Naast T-shirts en poloshirts in tal van merken en kleuren bedrukken en borduren wij onder andere caps, fleecetruien en jacks met elke gewenste tekst en/of logo.

Het allerleukste van promotiekleding is dat men het na een feest, festival of evenement nogmaals wil dragen. Ze zijn trots om deel uit te mogen maken van een bepaalde ‘crew’ of gelegenheid. Deze promotiekleding is dus niet alleen zichtbaar tijdens het evenement, maar zal ook een visitekaartje zijn in de weken, maanden of misschien zelfs jaren daarna! Hoeveel zal een crewshirt van de allereerste editie Lowlands inmiddels waard zijn? Denk daar maar eens over na.. Dat moet topkwaliteit zijn en wij, bij CCC-Bedrijfskleding, kunnen dat leveren.

Bij evenementen moet je natuurlijk voorbereid zijn op weersomstandigheden, technische problemen, veiligheidsaspecten of medische hulpverlening. Promotiekleding kan hier ook een belangrijke, soms zelfs een cruciale, rol in spelen. Denk aan het feit dat je moet opvallen om een aanspreekpunt te zijn op een feest of juist niet.. Zodat je onopvallend een oogje in het zeil kan houden, maar toch herkenbaar bent voor collega’s.

Het gevoel dat je deel uit maakt van een groep is ook belangrijk bij promotiekleding. Hierin kunnen wij ook goed advies geven. Denk er bijvoorbeeld aan het een vermelding van een datum op een kledingstuk ook al waarde kan hebben voor een bepaalde groep mensen.

Promotiekleding is in diverse kwaliteiten en prijsklassen leverbaar. Van mantelpakje tot uniform, sjaal of stropdas in uw eigen huisstijl, bij CCC-Bedrijfskleding is het allemaal mogelijk. Wij leveren graag referenties aan van klanten, neem hiervoor contact met ons op!

Merken

Neem snel contact op

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over werkkleding?

Email: info@ccc-bedrijfskleding.nl
Tel: 026 – 361 70 74
Mob: 06 22 99 21 08

Of vul ons contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  • * verplichte velden

Neem snel contact op

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over werkkleding?

Email: info@ccc-bedrijfskleding.nl
Tel: 026 – 361 70 74
Mob: 06 22 99 21 08

Of vul ons contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  • * verplichte velden

Persoonlijke Bescherming Middelen.

Je veilige stop
voor de perfect
veiligheidskleding

Meer informatie