Opvallend goed gekleed personeel. Dat is waar wij naar streven. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat jouw personeel zich vooral comfortabel voelt in de bedrijfskleding. Kwaliteit staat daarom bij ons op nummer één. Jouw klant waardeert het als jouw medewerkers goed herkenbaar zijn. Ook geef je jouw bedrijf een imago en een status en krijg je meer naamsbekendheid. Medewerkers in goed uitziende en comfortabele kleding voelen zich daar erg prettig bij en dat stralen deze uit naar de klant. Deze keer laten we je een van onze outfits zien voor representatieve bedrijfskleding.

Outfit voor representatieve werkkleding

Goed voor de dag komen met representatieve bedrijfskleding. Representatieve bedrijfskleding voor bijvoorbeeld receptionisten, vertegenwoordigers en personeel in hotels. Goede representatieve kleding moet duurzaam zijn, voldoende bewegingsruimte hebben, een grote maat-range en goed te wassen. Wij hebben al deze eisen keurig verwerkt in de kleding. Kijk hier voor de jas.

Representatieve bedrijfskleding

Overhemden en blouses vallen ook onder de tak ‘representatieve bedrijfskleding’, deze worden veel gedragen omdat ze modieus zijn en zijn te verkrijgen met zowel korte als lange mouwen. Overhemden en blouses zijn geschikt om te dragen in vele branches en bij vele soorten werkzaamheden. Een stropdas past ook goed bij dit soort type kleding.

Outfit voor representatieve werkkleding

Om jouw medewerkers voor de klanten goed herkenbaar te laten zijn, kan je op bijvoorbeeld deze representatieve trui jouw naam, bedrijfslogo’s of extra teksten laten drukken of borduren. Wij doen dit graag voor je, het scheelt je ook in de kosten.

Ben je geïnteresseerd in werkkleding voor jouw personeel of heb je advies nodig? Neem contact met ons op via mail info@www.ccc-bedrijfskleding.nl of telefoon 026 442 2091.