Opvallend goed gekleed personeel. Dat is waar wij naar streven. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat jouw personeel zich vooral comfortabel voelt in de bedrijfskleding. Kwaliteit staat daarom bij ons op nummer één. Deze keer laten we je een van onze outfits zien voor werkkleding in de bouw.

werkkleding

De broek heeft voorgevormde kniestukken met zakken voor kniebeschermers van een versterkt en duurzaam materiaal. Daarnaast heeft de broek meerdere versterkte (holster)vakken voor bijvoorbeeld een plamuurmes of telefoon. Hartstikke handig dus.

Bedrijfskleding bouw

Een bijpassende trui zorgt voor genoeg warmte in deze tijd van het jaar. Mocht het toch nog iets te koud zijn voor buiten, dan kan je ook altijd kijken naar de bodywarmers, jassen of vesten die we aanbieden.

Werkkleding, bedrijfskleding

Werkschoenen zijn erg belangrijk. Deze schoenen zijn gemaakt van een hoge kwaliteit materialen en bevatten een voering van Hydratec. De carbonite neus beschermt de voeten.

Ben je geïnteresseerd in werkkleding voor jouw personeel of heb je advies nodig? Neem contact met ons op via mail info@www.ccc-bedrijfskleding.nl of telefoon 026 442 2091.